2011 SE PUBLICA MI 1R RECETARIO CON EL MISMO TÍTULO QUE LE DI AL LINK DE ESTE BLOG. LA IDEA DEL BLOG ES DIFUNDIR NOTICIAS SOBRE EL LIBRO ASÍ COMO INFORMACIÓN SOBRE CHARLAS Y PROMOCIONES, ACTUALIZACIONES SOBRE LA ENFERMEDAD CELIACA, RECETAS, OPINIONES ASÍ COMO DAR A CONOCER NUEVOS SITIOS PARA COMER.EN EL 2013 SE PUBLICÓ EL 2º RECETARIO, ESTA VEZ DE REPOSTERÍA. EN JUNIO 2017 SE PUBLICÓ EL TERCERO...SIN GLUTEN, SIN LACTOSA, SIN HUEVO. IDEAL PARA COCINAR EN FAMILIA!! IDEAL PARA LOS PEQUES
La rubinenca Montse Deza publica un llibre sobre receptes de cuina sense gluten
Els 450.000 espanyols celíacs disposen de 3.000 aliments homologats
Cocina sin gluten: 100 recetas para celíacos y no celíacos és el títol del llibre publicat per la rubinenca Montse Deza. En aquesta publicació, que es pot trobar a diverses llibreries de la nostra ciutat i a la Botiga de Rubí, es recopilen un centenar de receptes aptes per a persones celíaques. L'obra ha sorgit després de l'èxit d'un bloc que Montse Deza va iniciar el mes de maig passat.
Durant les darreres setmanes, la rubinenca està realitzant xerrades a diferents poblacions de Catalunya per tal de donar a conèixer receptes que facin més fàcil la vida dels 450.000 espanyols celíacs. Aquest dissabte, es va oferir una xerrada sobre aquest tema i una degustació de productes sense gluten a l'Herbolari de Rubí. A dia d'avui, existeixen 3.000 productes sense gluten homologats de 157 marques diferents.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario