La rubinenca Montse Deza publica un llibre sobre receptes de cuina sense gluten Els 450.000 espanyols celíacs disposen de 3.000 aliments homologats Cocina sin gluten: 100 recetas para celíacos y no celíacos és el títol del llibre publicat per la rubinenca Montse Deza. En aquesta publicació, que es pot trobar a diverses llibreries de la nostra ciutat i a la Botiga de Rubí, es recopilen un centenar de receptes aptes per a persones celíaques. L'obra ha sorgit després de l'èxit d'un bloc que Montse Deza va iniciar el mes de maig passat. Durant les darreres setmanes, la rubinenca està realitzant xerrades a diferents poblacions de Catalunya per tal de donar a conèixer receptes que facin més fàcil la vida dels 450.000 espanyols celíacs. Aquest dissabte, es va oferir una xerrada sobre aquest tema i una degustació de productes sense gluten a l'Herbolari de Rubí. A dia d'avui, existeixen 3.000 productes sense gluten homologats de 157 marques diferents.
Publicar un comentario